Футболният треньор  Павел Моравенов и лекоатлетката Габриела Петрова присъстваха на

...
Футболният треньор  Павел Моравенов и лекоатлетката Габриела Петрова присъстваха на
Коментари Харесай

Футболен треньор и лекоатлетка гостуваха на спортен празник в Пловдивско училище

Футболният треньор  Павел Моравенов и лекоатлетката Габриела Петрова участваха на спортния празник на СУ „ Св. Софроний Врачански ” в града. Мероприятието се организира на 27 октомври, а уредниците му бяха учениците от 4Б клас, ръководителите им госпожа Янева и госпожа Мандеска, както и родителите.
Прочетете още
То беше под наслов „ Аз, семейство, учебно заведение и татковина ”, а присъединилите се в организацията са изготвили планове за спортисти, популяризирали Пловдив.

Гостите Моравенов и Петрова описаха и дадоха отговор на въпросите на дребните, свързани с достиженията им, положения труд, постоянството, разочарованията и фантазиите в спорта.

Кулминацията на деня беше планът на господин Рисков, шеф на учебното заведение, с треньора Иво Торозов, с помощта на който всички искащи млади дами могат да упражняват изцяло гратис футбол.

С единствения по рода си тим в града, треньор Торозов разпали футболните пристрастености на терена. Бързата организация на родителите способства за положителния дух-децата имаха самостоятелни тениски с логото на тима.

Момичетата се бореха до последно за мечтаната първа победа, като всички, несъмнено, получиха медали за своята отдаденост.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР